Vægttab 10 kilo på 2 mdr.

Det blev til en livsstilsændring.

Jeg vil gerne anbefale et kost- & træningsforløb hos Heidi Christine Nielsen.

Efter en periode med for meget arbejde og for lidt fokus på den rette kost og motion, så henvendte jeg mig til Heidi for at høre om hun kunne hjælpe mig på vej.

Og det ville hun gerne! Jeg har i løbet af de to måneder fået gjort rigtig meget ved min kost, og sammen med medlemskabet i fitnessklubben under Heidi’s kyndige bevågenhed, har resulteret i et vægttab på indtil videre 10 kg. Samtidig mærker jeg klart større styrke og langt mere energi i hele kroppen.

Jeg fortsætter helt klart forløbet hos Heidi, og arbejder videre mod en sundere livsstil, og giver hende mine absolut bedste anbefalinger!

Heidi er super nem at tale med, hun er empatisk og har en kolossal viden omkring kost og motion, som hun meget gerne deler ud af. Heidi gør det altså lettere at nå sine mål!

Mvh Kim

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier