Sund lagkage – A piece og heaven

Sund lagkage med bær og nødder

und lagkage – A Piece of heaven

Til 6 personer.

Ingredienser kage:

150 g banan
10 g cacaopulver
40 g bodylab whey crispy choko
7 g bagepulver
1 medium Æg
100 g Æg, hvide, pasteuriseret, dybfrost

Fyld og pynt:

300 g Jordbær
460 g skyr
50 g Sukrin/Sukrinmelis
2 stk. Vanilje stænger
40 g Mandler
20 g Chiafrø

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader. Mos bananerne og pisk dem sammen med 1 helt æg, proteinpulver, bagepulver og cacao pulver.
Stivpisk æggehviden for sig selv, og vend den forsigtigt i det overstående. Kom massen i en springform eller rund kageform og bag den i 20-25 min, ved 200 grader.
Imens kagen bager, blender du 460 g skyr sammen med, 200g friske jordbær(frosne bær og andre bær kan også bruges), sukrin, “pulveret” fra vanilje stangen og chiafrøene. Hak derefter nogle mandler, og put dem i kagen eller brug dem som pynt.
Når kagen er færdig, skal den ud af formen og køle af på en rist. Derefter deler man kagen i to og kommer fyldet imellem. Du evt. bruge lidt af fyldet, til pynt sammen de sidste jordbær og de hakkede mandler.
Så har du en lækker sund lagkage. Hvis du må få lidt ekstra kalorier, er det også lækkert med lidt ekstra jordbær -eller bananskiver inden i kagen, og evt. lidt hakket mørk chokolade (80%).

Denne lækre kage, har min veninde Louise Sørensen, fra Silkeborg selv opfundet. Tak for det Louise.

Næringsindhold i tabel

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

Skriv et svar

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier