Simonas rejse

Før og efterbilleder af sund livsstilsændring

Væk fra Spiseforstyrrelse og depression, henimod et sunder og bedre liv.

Mit forløb hos Heidi – en kamp mod depression og usunde vaner

Jeg kan ærligt sige, at jeg aldrig ville have været hvor jeg er i dag uden Heidis hjælp!! Ikke bare fysisk men også mentalt.
I to år har jeg kæmpet med depression og angst. Derudover har jeg i knap fjorten år været selvskadende, og det blev desværre kun værre under min depression.

De tre billeder er taget fra en periode på ca 8 måneder. Jeg har i mange år haft en stabil vægt, men under min depression havde jeg svært ved at kontrollere den. Jeg tabte mig 8 kg og tog hurtigt 14 kg på igen. (billedet til venstre og i midten) Jeg havde ingen kontrol over mig selv eller min vægt, og havde tendens til at overspise og derefter kaste maden op igen. Det var en ond cirkel, som jeg ikke kunne se nogen vej ud af. Jeg havde brug for et skub i den rigtige retning, og derfor kontaktede jeg Heidi.

Jeg startede mit forløb hos Heidi i Januar 2019, og har været hos hende i to måneder. Aldrig har jeg på så kort tid lært så meget om både træning, kost og ikke mindst at være god ved mig selv. Heidi er en fantastisk træner, som virkelig brænder for at kunne hjælpe andre. Hun har aldrig tvivlet på mig, og har været god til at støtte mig både til træning men også online. Hun har presset mig igennem flere forskellige træningsprogrammer og løberuter, så det har aldrig været kedeligt.
Dette har ikke bare været et forløb som har handlet om, at jeg skulle tabe de kilo jeg havde taget på. Det har derimod været et forløb hvor jeg har udviklet mig på et personligt plan. Jeg er blevet meget bedre til at tænke positivt, lytte til min krop og at tro på mig selv. Jeg er ikke ude af min depression og jeg har stadig et usundt forhold til mad. Men jeg er et skridt tættere på hvor jeg gerne vil være. Billedet til højre viser hvor jeg er i dag. Jeg har tabt mig, er gået ned i fedtprocent og har det generelt meget bedre med mig selv og min krop end tidligere.
Dette er kun starten på en livsstilsændring som allerede har givet mig så meget med i bagagen.

Jeg kan kun sige tusind tusind tak for hjælpen Heidi!

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

Skriv et svar

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier