FIND DEN RETTE LØSNING

Eksklusiv klub for de ambitiøse

Jeg sætter en ære i at levere høj kvalitet til skarpe priser. Derfor er mine kunder også typisk de, der brænder for at lave en varig livsstilsændring. Fordi jeg vælger mine kunder omhyggeligt, er jeg i stand til at levere effektive og tilpassede forløb til alle mine klienter, uden at prisen sprænger dit budget. Ved at have en kundebase jeg kan overskue, kan jeg planlægge og rådgive alle mine klienter i det omfang det kræves, uden at jeg behøver at gå på kompromis med kvaliteten.

Træningen foregår i Silkeborg her:

GoMotion ( Toldbodgade 37B, 8600 Silkeborg eller i Silkeborgs smukke natur.

4 UGERS FORLØB

500 DKK OPSTARTSGEBYR

2550 DKK

BRONZE-PAKKEN

Bronze-pakken er til dig, der har brug for vejledning indenfor grundlæggende kostplanlægning og træning. Bronzepakken vælges ofte af de klienter der allerede er igang, men som ønsker vejledning og rådgivning til at finpudse deres teknik og træning.

Med i bronze-pakken får du:

.

.

4 UGERS FORLØB

500 DKK OPSTARTSGEBYR

4200 DKK

SØLV-PAKKEN

Sølv-pakken er til dig, der har brug for at give din nuværende træning et løft, men mangler kompetent vejledning. Pakken passer også godt til dig der er begynder, eller starter fra scratch. Med sølv-pakken får du hjælp til at komme skridtet videre i din træning, så du kan opnå de resultater du efterstræber.

Med i sølv-pakken får du:

4 UGERS FORLØB

500 DKK OPSTARTSGEBYR

5250 DKK

GULD-PAKKEN

Guld-pakken er for dig, der ønsker at sætte benhårdt ind på en varig livsstilsændring. Med guld-pakken får du vejledning og rådgivning til at sikre, at du opnår dine resultater, og kommer i dit livs form – både fysisk og psykisk.

Med i Guld-pakken får du:

.

TIL DE SELVKØRENDE

Online-pakker

Er du typen, der klarer tingene selv, tilbyder jeg en række online-pakker, hvor du får kvalificeret sparring og rådgivning, så du selv kan komme i gang med din livsstilsændring. Sammen udarbejder vi kost- og træningsplaner, så du har det bedste grundlag for at lave de ændringer du ønsker.

.

800 DKK

ONLINE TRÆNINGSPROGRAM

Har du en ambition om at klare ærterne selv, men mangler du hjælp til at komme godt i gang, så tilbyder jeg online konsultationer, hvor vi sammen udarbejder et træningsprogram til dig.

Med et online træningsprogram får du:

.

1200 DKK for 4 uger.

ONLINE KOSTPLAN

Med en online kostplan giver jeg dig muligheden for selv at tage styringen på dit daglige kalorieforbrug. Gennem en online konsultation skræddersyr jeg en kostplan, der passer dine behov.

Med en online kostplan får du:

.

2500 DKK for 12 uger.

ONLINE PLUS

Online Plus-pakken er til dig, der gerne vil have trygheden i kvalificeret rådgivning, men samtidigt har et ønske om at styre både træning og kost selv. Gennem en online konsultation udarbejder vi sammen en trænings- og kostplan, der får dig sikkert i gang med din livsstilsændring.

Med i Online Plus-pakken får du:

.

250-400 DKK

MASSAGE

Jeg tilbyder massage/helkropsmassage af forskellig type, så du kan få løsnet op i ømme muskler og led, og øge dit velvære.

Dertil tilbyder jeg bindevævsmassage/dræningsmassage der afhjælper cellulite, strækmærker, væskeophobninger og hjælper mod kramper og uro i benene, samt ømme og stive muskler. Desuden bidrager massagen til udrensning af affaldsstoffer.

Mine massage-pakker

.

1400 DKK

BEHANDLINGSPLAN

Min passion er at arbejde holistisk, hvilket vil sige, at jeg både arbejder med det fysiske og psykiske aspekt af krop, sind, helbred og velvære. Vi skal med andre ord alle 360 grader rundt om dig og din situation.

Jeg kigger på ubalancer i din krop og mener, at mange sygdomme skyldes mangler i kroppen. Du bliver dermed mere modtagelig overfor sygdom, hvis du udsætter dig selv for dårlig kost, manglende søvn, kemi og stress.

Vælger du dette forløb, kommer til at udfylde et spørgeskema, så jeg bedst muligt kan hjælpe dig, og vi sammen får kigget på alle aspekter.

Der vil være mulighed for tilkøb at laboratorietest, som fortæller dig præcis hvilke mangler du har i din krop.

Med i dette program får du

Har du spørgsmål til mine ydelser?
Så kontakt mig!

Fandt du ikke et program der passede til dig, eller ønsker du blot at vide mere om mine ydelser, så står jeg til din rådighed.

Ring eller udfyld formularen, og lad os sammen finde den løsning der passer dig!