Pia’s Vægttab

pia-serie-768x768

Pia tabte sig X kg.

Heidi formåede at hjælpe mig med at finde en ny vej.

Jeg har været på forløb hos Heidi i flere omgange. Sidst et meget intenst forløb med masser at træning, opbakning, fortrolighed, styr på kosten – og godt humør. “Du skal selv tage beslutningen” sagde Heidi til mig. Selvom jeg ikke var i tivl om hvad jeg gerne ville og beslutningen lå lige foran mig, var det alligevel skræmmende. Jeg har været den tykke pige i de sidste tyve år af mit liv og det ville Heidi ændre sammen med mig. Jeg måtte lige hjem og tænke det igennem og se et par spøgelser i øjnene og nogle dage senere var jeg klar til at ringe til Heidi og sige: vi gør det!

Og hvad gjorde vi så? Vi trænede sammen nogle gange om ugen. Nogle gange trænede vi hård styrketræning og andre gange cardio til jeg næsten brækkede mig. Til første træning sagde jeg lidt kækt at jeg da vil bænkpresse 50 kilo. Det blev vores første mål og med intenst træning blev det nået på ganske få uger. Gennem hele forløbet har jeg løftet vægte som var tungere end jeg runde drømme om. Heidi lavede træningsprogrammer som passede til mig niveau og mine præferencer og som fik mig til at øge min muskelstyrke eksplosivt og så jeg selv blev overrasket.

Jeg dur ikke til at følge en stringent kostplan uge efter uge. Så planen blev at jeg regnede kalorier sammen og holdt mig på et bestemt niveau. Det gjorde det nemt for mig at holde for der var ingen forbud, så længe jeg holdte mig på det rigtige niveau. Selvfølgelig er gulerødder sundere end snickers, men det var mit eget valg om jeg ville indtage det ene eller det andet, så længe kalorierne passede. Og det var på ingen måde besværligt at holde styr på. En app på telefonen klarede udregningerne.

Hvad opnåede jeg så. Jeg kom i form – hurtigere og bedre end jeg havde kunnet forestille mig. Kniber mig sommetider i armen for at forstå at jeg ku ændre min krop så markant på så kort tid. Min kondi er bedre og mine muskler er begyndt at komme til syne på kroppen. Men det bedste er næsten at der er meget færre fysiske begrænsninger. Jeg kan løfte, trække, skubbe tunge ting – ikke kun til træning men også på job og i hjemmet. Kilomæssigt er min vægt ikke styrtdykket, men mit arbejdstøj bliver holdt fast af to sikkerhedsnåle i ryggen for ikke at glide ned, så der er sket en stor forandring – muskler fylder bare meget mindre end fedt.

Jeg er stoppet ved Heidi, da jeg flytter til den anden ende af Jylland. Men Heidi er med mig, når jeg træner for hun har lært mig at elske min træning og de resultater jeg opnår. Hun har lært mig at fylde den rigtige benzin på min krop. Men det vigtigste hun lærte mig var, at jeg kan!

Med venlig hilsen

Pia Hamann

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

Skriv et svar

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier