Nadia tabte 6,6 kilo på 2 måneder

Før og efterbilleder af Nadias vægttab

Dette er historien om Nadias flotte vægttab.

Jeg havde nået et punkt hvor jeg var begyndt at acceptere at jeg nok altid ville være lidt større end andre. Hvilket er en vild konklusion som 21 årig, med hele livet foran mig.Men efter en shoppe tur i H&M, hvor der ikke var noget på tilbudsstativerne som jeg kunne passe, satte jeg alt ind på at noget skulle der gøres.Jeg brugte meget længe på at finde netop den træner som var den rigtige for mig, men valget faldt egentlig meget nemt og naturligt på Heidi Christine.Jeg har før præsteret at tabe mig, men ikke på en sund måde, og har aldrig før i mit liv formået at fastholde mit vægttab.

Netop dette var en af de ting som gjorde at Heidi har været den helt rigtige træner for mig. Med en overbevisning om at vægttab ikke skal være surt og gøres på en sådan måde at man kan fastholde det, var det lige det jeg havde brug for.Jeg begyndte med Heidi på mit første forløb i begyndelsen af Maj – Her fik jeg kostplaner lavet til mig og mine ønsker samt jeg trænede med Heidi en gang om ugen. Den første uge smed jeg 1,8 kg, hvilket gav mig helt vildt meget gå på mod og vilje til at fortsætte. Ikke dermed sagt at hele forløbet har været lige sjovt. Efter et par uger havde jeg stilstand i mit vægttab, og jeg havde dage hvor frustrationen var stor, og følelsen af at jeg aldrig ville komme i mål.

Men med stor opbakning fra Heidi fik jeg kæmpet mig igennem de trælse dage og fik kiloene til at rasle af igen. Hun har arbejdet med mig fysisk men også mentalt, lært mig at man ikke skal være bange for mad, men derimod lære at tage de rigtige valg. Og jeg havde helt ærligt aldrig troet at jeg kunne tabe mig, ved at spise 5 gange om dagen og uden at være sulten på noget tidspunkt. 

Efter 4 uger havde jeg smidt 4,1 kg, men var lagt fra færdig der. Jeg fortsatte derfor med Heidi i yderligere 4 uger, hvor jeg kun havde online vejledning. For mig har det ikke kun været nødvendigt med vejledning i kost of træning, men også rent mentalt. Heidi har støttet og bakket mig op og lært mig at man skal huske at anerkende selv de mindste fremskridt, hvilket også har givet mig større selvtillid.Jeg har gennem de 8 uger med Heidi trænet 4-6 gange om ugen, da jeg har et meget stillesiddende arbejde.

Jeg har fået lavet 2 træningsprogrammer ved Heidi, og har derudover dyrket cardio. Ikke kun kan jeg mærke at mit tøj er blevet større, men jeg kan også mærke at kroppen er blevet stærkere. I starten følte jeg at jeg lignede klovn i træningscenteret, men jeg blev ved og sagde til mig selv at jeg gør noget godt for min krop og mig selv.Og nu er jeg her. Her godt 2,5 måned efter, har jeg nu smidt 10 kg. Er gået fra 75,5 til 65,5 kg. har nået mit første delmål, men mangler stadig det sidste. Men med god vejledning er jeg ikke bange for nu at skulle fortsætte selv. Jeg er gladere end nogenside før og for første gang i meget lang tid, glæder jeg mig til at skulle i bikini her i sommerferien. At få Heidi som træner og at vælge at ligge min livsstil om, har været den bedste beslutning jeg har taget.

Tusind tak for hjælpen Heidi.

Nadia Abildgaard Pedersen
Før og efterbilleder af Nadias vægttab

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

Skriv et svar

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier