Mette tabte 10 kg, på blot 2,5 måned.

Mette tabte 2,5 kilo på en måned.

Her er min beretning om mit træningsforløb.

Man bestemmer sig for at træffe nogle valg her i livet, og et af mine valg var at tabe mig og komme i bedre form. Jeg har forsøgt flere gange, men når man selv bestemmer er det ligesom at motivationen stopper efter kun en uge.. jeg besluttede mig for at denne gang skulle det bare være, og jeg ville ikke give op.. No matter what.
Jeg sendte en SMS til Heidi,og vi aftalte et møde.Det første hun spurgte om var.. Er du helt sikker, og hvad er grundlaget for din motivation lige netop nu ?
Man bliver spurgt direkte, og man er nød til at svare direkte, det skaber tillid, og man siger egentlig sine løfter til sig selv højt, og derved skabte jeg motivationen for mit træningsforløb.

Den første tid var hård, men jeg var top motiveret for at det skulle lykkedes. Jeg blev nu sat til ansvar for min diæt, og træningsprogram, og med fuld opbakning fra Heidi.
Men det at skulle vejes og måles hver uge gav en blod på tanden, til at skulle blive ved, og jeg tabte mig, men jeg har irriteret og klaget mig over at det ikke lige var de rigtige steder jeg tabte mig. Når jeg trænede med Heidi kunne hun presse mig ud over mine egne grænser, og lidt mere end jeg troede jeg kunne, det gav bagefter et velvære, og man kunne tage hjem efter træning og være stolt og træt på den gode måde. Hendes støtte på sidelinjen gjorde at jeg rent faktisk syntes at træning var sjovt, fordi jeg vidste at hun var der til at skubbe mig ind på rette spor hvis jeg var lige ved at give op.
Der gik 3 uger før jeg mærkede at det vendte, jeg fik mere energi og jeg kunne mærke at jeg blev træt på en anden måde. Igennem hele forløbet havde jeg op og ned ture, der var på et tidspunkt hvor vægten øgede, og det gav mig en træls fornemmelse, for det var svært at skulle måles og vejes. Jeg har også følt at det var træls at skulle fortælle hvis jeg var blevet fristet, men jeg blev ikke skældt ud tværtimod blev jeg bakket op i at det er dejligt med ærlighed.Det blev vendt hurtigt, efter et par samtaler med Heidi om diæten, og troen på at kunne klare det, vendte det til, at jeg begyndte at tro på at jeg for første gang gennemførte en kur… Nej for kur er det ikke… Men livsstilsændring, og den allerbedste af slagsen.
Jeg ved ikke hvordan man skal sige tak til Heidi , selvom jeg selv har gjort arbejdet, har jeg ikke kunnet komme ud efter dette forløb med dette resultat uden deres professionelle viden og samarbejde. Tusind tak.
Jeg har ikke andet og sige end at jeg kan varmt anbefale et forløb hos hende, som formår at bevare troen og motivationen hos dig, så du glemmer at det er dig der ændre dit liv til det bedre.

Mette Sigaard.

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

Skriv et svar

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier