Ingredienser:
- 2 stk. chili, røde, friske
- 6 alm tomater, dansk, rå
- 150 g citron
- 3 fed hvidløg
- 2 spsk. citronskal
- 1 spsk. olivenolie, ekstra jomfru
- 30 g persille
- 400 g rejer
Fremgangsmåde:
Kom olien på panden og svits chili, tomat (uden indmad) og hvidløg ved høj varme. Skru ned på middel varme og kom saften fra en hel citron i, samt lidt salt og peber, lad det simre lidt og kom rejerne i til sidst.
Citronskal og persille, vender man rundt i tilbehøret inden servering.
Som tilbehør kan man spise enten nudler, ris, quinoa eller shirataki nudler ( en kinesisk sund rod, som ingen kalorier indeholder , kan købes på bodystore). Man kan også bruge citronmelisse, som pynt eller en ekstra ingrediens.
Denne ret, er opfundet af Louise Sørensen, fra Silkeborg
