Lynstegte rejer i chilisovs

Rejer i chilisovs på pande

Ingredienser:

  • 2 stk. chili, røde, friske
  • 6 alm tomater, dansk, rå
  • 150 g citron
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk. citronskal
  • 1 spsk. olivenolie, ekstra jomfru
  • 30 g persille
  • 400 g rejer

Fremgangsmåde:
Kom olien på panden og svits chili, tomat (uden indmad) og hvidløg ved høj varme. Skru ned på middel varme og kom saften fra en hel citron i, samt lidt salt og peber, lad det simre lidt og kom rejerne i til sidst.

Citronskal og persille, vender man rundt i tilbehøret inden servering.

Som tilbehør kan man spise enten nudler, ris, quinoa eller shirataki nudler ( en kinesisk sund rod, som ingen kalorier indeholder , kan købes på bodystore). Man kan også bruge citronmelisse, som pynt eller en ekstra ingrediens.

Denne ret, er opfundet af Louise Sørensen, fra Silkeborg

Næringsindhold i tabel

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

Skriv et svar

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier

Luk menu