Louise Sørensen – 12 ugers livsstilsændring

Heidi_Christine_Fitness

Da Louise begyndte hos mig, havde hun en række mål, som hun ønskede at opnå, som hun selv beskriver således:

  • At gå ned i vægt.
  • At føle sig stærk og bygge smukke markerede muskler.
  • At føle mig sund.
  • At få bedre kondition.
  • At føle overskud og få mere energi.
  • At smile af mit spejlbillede. 

Dette var hvad jeg gerne ville opnå.Men hvem skulle hjælpe mig, og sparke mig hårdt men kærligt bagi?

Her kommer Heidi ind i billedet. Vores første møde var meget uformelt, i rolige omgivelser hjemme hos Heidi. Som jeg husker det var det mest mig der snakkede, fortalte om løst og fast, om mine tanker og ønsker for, hvad jeg ville med det forløb jeg ønskede at påbegynde med Heidi’s hjælp.

Nu ved jeg at hun sugede alle de informationer til sig, som skulle blive til et individuelt og skræddersyet program til mig. På dette møde blev jeg vejet og fik målt fedt%, og Heidi beregnede hvor mange kcal, og hvilke fødevarer jeg skulle indtage, og i hvilke mængder. Ugen efter fik jeg en kostplan og træningsprogram, som jeg i begge dele blev grundigt vejledt i.Jeg er 28 år og uddannet sygeplejerske. Dermed har jeg også en grundlæggende viden indenfor kroppens anatomi og fysiologi samt ernæring. Som barn og i mine tidlige ungdomssår dyrkede jeg springgymnastik på eliteplan, og har vundet flere Danske mesterskaber.

Så kom teenageårene hvor alt andet end motion er sjovt, og herefter uddannelse og karriere, var jeg bare gået i stå.Gennem flere år kunne jeg kun i korte perioder af gangen, motivere mig selv til at ha’ fokus på kost og motion. Egentlig har jeg altid kunnet fylde mig med hvad som helst og stadig være en streg i luften, men de dage har været talte siden jeg fylte 25 år. Derfra tog jeg 8 kg. på, og har kun kunnet smide de 2 af dem ved egen hjælp.Heidi stillede 2 krav til mig!

1. Jeg skulle følge hendes anvisninger
2. Jeg skulle være ærlig

Herpå indgik vi en aftale… Det har været nemt, og faktisk helt befriende at jeg har kunnet være ærlig over for Heidi. Jeg har haft dage hvor jeg har spist slik og kage. Jeg har haft dage hvor jeg er sprunget en træning over, og dage hvor jeg har sprunget over hvor grædet var lavest under træning.

Når jeg så er gået til bekendelse ved Heidi, har hun herefter hjulpet mig videre derfra. Hjulpet mig til ikke at begå den samme fejl igen.Jeg har virkelig følt mig i trygge hænder hos Heidi. Hun har en bred viden om træning og ernæring, og er yderst kompetent i hendes arbejde. Men vigtigst af alt er hun et fantastisk menneske.

I starten havde jeg enormt meget fokus på at tabe mig i kg, men det har ændret sig lidt for mig. For hver måling er min fedt% faldet, og det har været den største motivationsfaktor for mig. Den største gevinst af alt er, at jeg er blevet en gladere Louise, som har mere energi og overskud i hverdagen. Jeg har erfaret at jeg kan mere end jeg troede, og derved oplevet øget selvværd. Nu smiler jeg tilbage til mit spejlbillede. 3 måneder er gåetSå kan 3 nye begyndeMin HistorieLouise

Louise Sørensen

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

Skriv et svar

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier