Livsstilsændring med succes

Før og efterbilleder af livsstilsændring

Følgende klient ønsker at være anonym. Dette ændrer dog ikke på de flotte resultater, som du kan læse om herunder:

Efter to graviditeter, et for usundt liv og den ene kur efter den anden gav jeg op og tænkte, at nu MÅTTE jeg have hjælp. Jeg overvejede det i flere måneder, men endelig tog jeg mig sammen og kontaktede Heidi.

Det var en rigtig god oplevelse første gang jeg mødte Heidi. Hun fortalte venlig og smilende lidt om sig selv, hvad jeg skulle forvente af et forløb ved hende og hvad jeg skulle bidrage med.

Hun opfordrede mig til virkelig at tænke det igennem og være helt klar, for når jeg gik igang skulle det være helhjertet.

I starten trænede vi sammen en gang i ugen og jeg trænede selv 2-3 gange pr. uge ud over det.

Efter 4 uger valgte jeg, at træne alene nogle uger. Heidi var meget opmærksom på, at jeg skulle skrive til hende en gang i ugen og fortælle hvordan det gik og hvad jeg vejede, så hun kunne lave ændringer hvis det var nødvendigt.

Derefter trænede vi igen sammen. Heidi justerede programmet og passede det til så jeg blev udfordret og der skete noget nyt og spændende.

Selvom jeg godt kunne holde motivationen oppe de uger jeg trænede selv, var det en vigtig hjælp jeg fik når Heidi var med til træningen. Hun hjalp mig til, at lave øvelserne rigtigt, og hun pressede mig så jeg gjorde fremskridt.

Det har virkelig været en god investering, at få Heidis hjælp.

Nu er der gået 3 1/2 måned siden jeg startede og jeg er så lettet over at det lykkes – da jeg startede vejede jeg 66,5 kg og nu er jeg på 60,5 kg og en del stærkere.

Jeg er overrasket over hvor overkommeligt, det har været at spise efter Heidis kostplan. Hun har været rigtig god til, at tilpasse den efter hvilke retter der er realistiske, når man er i en familie med to små børn.

Hun har også været god til, at finde sunde alternativer til min søde tand så det ikke har været alt for hårdt.

Jeg er blevet meget glad for, at spise på den måde Heidi har lært mig – jeg har tabt mig, men den der fornemmelse af, at maven er oppustet efter et måltid er væk, og det nyder jeg.

Mit mål fra nu af er, at holde mit vægttab, og det har Heidi selvfølgelig også hjulpet med, ved at give mig gode råd til at holde en stabil vægt.

Om nogle måneder skal vi mødes igen, så jeg kan få lavet et nyt træningsprogram, så træningen bliver ved med at være sjov og min krop bliver udfordret.

Tak for hjælpen 

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

Skriv et svar

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier