NY LIVSSTIL

Personlig træning og kostvejledning
&
holistisk behandling

Kostvejledning

Du har en travl hverdag. Arbejdet fylder. Måske har du også et familieliv, der fylder. Det kan være svært at finde tid og overskud til at leve et sundt liv, til at lave den kost, som du egentlig ønsker. Derfor kan du have behov for vejledning. Du kan have brug for en specialiseret guide. Min kostvejledning giver dig redskaberne til at skabe varige forandringer i din kost. Jeg hjælper dig med at skabe nye kostvaner, der holder, og som ikke får dig til at falde tilbage i de gamle vaner med lidt for meget pizza og lidt for mange søde sager. Min kostvejledning er holistisk, og tager udgangspunkt i hele dig. På baggrund af en personlig samtale får du en skræddersyet kostplan, der skaber de vaner, som du ønsker. Du får sunde og velsmagende kostvaner, der rent faktisk holder.

.

.

Personlig træning

Har du problemer med at vedligeholde træningen? Kommer du sjældent afsted, og savner du noget motivation og vejledning til, hvordan du får og opretholder en sund og aktiv livsstil? Så er du det rette sted. Jeg tilbyder personlig træning, der giver dig en sund og flot krop, uden efterfølgende risiko for, at du falder tilbage i de gamle, uønskede vaner. I alt mit arbejde tager jeg en holistisk tilgang; jeg ser altid mennesket i sin helhed. Konkret betyder det, at dit træningsprogram bliver særligt skræddersyet til din personlighed og kropstype, så du hermed kan opnå de livsstilsændringer, som du går og drømmer om. Du får det sunde og flotte selvbillede, du altid har ønsket dig – samt helt nye blivende vaner i din hverdag.

Træner du personligt med mig, foregår træningen i Silkeborg. 

Det kan være i træningscenteret : GoMotion, skovene i Silkeborg, eller hjemme hos dig. 

Holistisk behandling

Mennesket er en kompleks størrelse; det er en helhed, og det skal ses i sin helhed. Kosten, motionsvanerne, arbejdslivet, sindet og måske endda barndommen. Det hele hænger sammen, og har både betydning for vores fysiske og psykiske helbred. Jeg arbejder holistisk, går ind for forebyggelse af sygdomme; gennem et dybdegående behandlingsforløb. Man kan bekæmpe og forebygge alverdens sygdomme ved at arbejde med mennesket i sin helhed. Bliv sund og rask gennem en tilbundsgående holistisk behandling hos mig. – Dit liv fortjener det.

.

Heidi_Christine_OmMig

Læs mere om mig

Jeg har flere uddannelser og kursusforløb i ryggen, der gør mig i stand til at hjælpe dig med en række kost- og træningsrelaterede problematikker. Alle mine forløb er tilpasset den enkelte, så tøv ikke, men kontakt mig i dag, og kickstart din livsstilsændring!