Hjemmelavet nøddecreme

Hasselnøddecreme på riskiks

Ingredienser:

  • 250 g Hasselnødder
  • 115 g Sukrinmelis
  • 10 g Økologisk fedtfattig cacao fra urtekram
  • 6 g Hasselnøddeolie
  • 1/2 dl vand

Tænd ovnen på 200 grader, fordel hasselnødderne på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen på midterste rille i 15 min. Tag nødderne ud af ovnen og put en portion over på et viskestykke. Sammel viskestykket og kør hasselnødder godt rundt i det, så skallen ryger af. Fortsæt til alle hasselnødderne er afskallede. De afskallede nødder puttes i en foodprocessor sammen med de 6 gram olie og blendes til de bliver til en pate/creme. Derefter blandes sukrinmellis, cacao og lidt vand i(kom lidt i af gangen) indtil den ønskede konsistens og smag er fundet.

Kan bruges på pandekager, riskiks, grovbrød og meget mere;-.)

Næringsindhold

Hjemmelavet hasselnødecreme på riskiks

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

Skriv et svar

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier

Luk menu