Hjemmelavet Mysli

Hjemmelavet mysli i glas

Hjemmelavet mysli

Ingredienser:

  • 6 g kokosfedt
  • 100 g ruggryn ( øko )
  • 25 g græskarkerner ( øko )
  • 20 g mandler
  • 40 g sukrin

Smelt Kokosolien på panden. Imens det smelter, hakker du mandlerne. Strøg sukrin ud over det smeltede fedtstof. Når sukkeret er smeltet, puttes resten af ingredienserne på panden og det ristes ved middel varme i ca 15 min. Husk at vende blandingen ca. hvert halve minut, så den ikke brænder på. Slut af med at lade mysliblandingen stå og køle godt af evt. foran et åbent vindue. Når blandingen er kølet helt af, har du så en lækker sprød mysli.

Man kan evt. også komme lidt tørrede æbler, abrikos eller andet i, hvis man ikke har noget imod lidt ekstra kalorier.

Du kan lave den i ovnen, hvis du starter med at får olien og sukrin delt godt rundt i blandingen på panden først, derefter i ovnen på 150 grader i ca. 15 min. husk at vend blandingen en gang imellem.

Tabel med næringsindhold for hjemmelavet mysly

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

Skriv et svar

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier