Heidi undgik en stomi-operation

Portræt af Heidi Ulf

Træning har altid været en stor del af mit liv. Desværre blev jeg fejlopereret for 11 år og det har givet store mén. Jeg har været fanget til en kørestol i 6 år, men med træning og en vilje af stål er det lykkes mig at kæmpe mig op til ”kun” at være afhængig af krykker. Jeg flyttede til Kjellerup i juli måned og havde gennem en veninde fået anbefalet Heidi Nielsen, som personlig træner. Allerede på vores første møde, havde jeg en følelsen af at Heidi kunne komme til, at gøre en forskel for mig. Sammen fik vi lagt et træningsprogram, som tilgodeså mine skavanker, men samtidig pressede mig og gjorde mig stærkere. Jeg har altid forsøgt at leve sundt eller det troede jeg i hvert fald. Med Heidis hjælp blev min kost omlagt og gjort overskueligt, så det passede til min hverdag. Denne kostplan og en intensiv træning blev et kæmpe vendepunkt for mig og resulterede, at jeg efter flere års kamp grundet medicin, fik maven til at fungerer igen og derved undgå en operation med stomi.

Mit træningsforløb hos Heidi afsluttede jeg efter 3 mdr. Jeg havde fået livet igen, hvor træningen igen kommer i første række og hvor træningen og kosten er altgørende. Selvom jeg afsluttede forløbet, træner jeg stadig samme sted og Heidi guider mig stadig utrolig meget og kommer gerne med nye træningsfif.

Nu har jeg trænet hos Heidi i over et halv år og jeg er ikke i tvivl om at jeg vil forsætte. Foruden en god træner og kostvejleder, har jeg fået en ven, som tit er frisk på, at træne sammen og det er rart når man er forholdsvis ny i byen.

Heidi Ulf

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. download

    Whenn some one searchs for his required thing, so he/she neerds to be available that in detail, therefore that thing is maintained over here. Bianka Enrique Romeu

Skriv et svar

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier