Glutenfri kanelkage

Kanelkage på tallerken

2 stk

Ingredienser

  • 34 g Æggehvider, pasteuriserede, Hedegaard
  • 10 g mandelmel
  • 20 g skyr naturel, Thise
  • 10 g fiberFin
  • 15 g sukrinmelis
  • 2,2 g kardemomme, stødt
  • 1 g salt
  • 1,5 – 2 g bagepulver

Fremgangsmåde:

Rør det hele sammen og del dejen i to boller. Strø sukrin og kanel på toppen.
Bag bollerne i ovnen i 15min, på 200 grader. Når bollerne er færdige skal lader du dem køle af fem minutter, og nyder dem derefter lune.

Smager rigtig godt med lidt banan på bollerne.

Næringstabel for kanelkage

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

Skriv et svar

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier

Luk menu