Glutenfri crispy protein flap-jacks
Ingredienser:
- 250 g glutenfri havregryn, Øko, Urtekram
- 50 g græskarkerner, øko, finax
- 50 g valnødder
- 40 g kokoschips, Øko, Urtehuset
- 40 g agavesirup lys, Øko, Jakobsens
- 100 g bodylab Whey 100, Crispy Cookie
- 500 g coconut dream, original + calcium
- 25 g sukrin
- 60 g mørk chokolade, 80% kakao, Øko, Løgismose
- 150 g protein crisps
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 130 grader.
put havregryn, nødder, kerner, kokoschips på panden, hæld sukrin eller sukrin gold ud over og rist blandingen ved på middel blus. Varm kokosmælken op ved middel varme, Når mælken er lun puttes proteinpulveret i , og den flydende masse blandes med de ting du har ristet på panden, sammen med protein crisps. Når det hele er blandet godt sammen, ruller du blandingen ud mellem to stykker bagepapir, så flap jacksne har ca 1 1/2 cm tykkelse. Det øverste lag bagepapir tages af og de bages i ovnen, ved 160 grader i 30-40 min. når de er færdige, skærer du dem ud i 12 stykker, mens de er varme, og lader dem derefter køle af på en rist.
Smelt chokoladen og put dem på dine flapjaks, når de er kølet lidt af , puttes de i køleskabet så chokoladen kan stivne.