Glutenfri crispy protein flap-jacks

Protein flap jack kager

Glutenfri crispy protein flap-jacks

Ingredienser:

  • 250 g glutenfri havregryn, Øko, Urtekram
  • 50 g græskarkerner, øko, finax
  • 50 g valnødder
  • 40 g kokoschips, Øko, Urtehuset
  • 40 g agavesirup lys, Øko, Jakobsens
  • 100 g bodylab Whey 100, Crispy Cookie
  • 500 g coconut dream, original + calcium
  • 25 g sukrin
  • 60 g mørk chokolade, 80% kakao, Øko, Løgismose
  • 150 g protein crisps

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 130 grader.

put havregryn, nødder, kerner, kokoschips på panden, hæld sukrin eller sukrin gold ud over og rist blandingen ved på middel blus. Varm kokosmælken op ved middel varme, Når mælken er lun puttes proteinpulveret i , og den flydende masse blandes med de ting du har ristet på panden, sammen med protein crisps. Når det hele er blandet godt sammen, ruller du blandingen ud mellem to stykker bagepapir, så flap jacksne har ca 1 1/2 cm tykkelse. Det øverste lag bagepapir tages af og de bages i ovnen, ved 160 grader i 30-40 min. når de er færdige, skærer du dem ud i 12 stykker, mens de er varme, og lader dem derefter køle af på en rist.

Smelt chokoladen og put dem på dine flapjaks, når de er kølet lidt af , puttes de i køleskabet så chokoladen kan stivne.

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

Skriv et svar

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier

Luk menu