Glutenfri Choko-ristoppe

Ristoppe med chokolade

Opskrift fra sukrin.dk

Mon ikke gæsterne falder bagover, når du serverer de her knaldsmarte toppe?

Ingredienser:

  • 200 g mørk chokolade
  • 250 g kokosolie, gerne Cocosa Extra Virgin
  • 2 æg
  • 2 dl Sukrin
  • 3 spsk stærk kaffe
  • 100 g puffet ris (eller knuste risgaletter)

Sådan gør du:

  • Smelt chokolade og kokosolie sammen ved svag varme. Køl det af.
  • Pisk æg og Sukrin sammen.
  • Lav en god stærk kaffe (gem noget i en termokande, det smager fortrinligt sammen med toppene).
  • Rør kaffe og chokolademasse sammen
  • Tilsæt de puffede ris og bland det forsigtigt sammen.
  • Læg bollerne ud på bagepapir med en ske eller brug små muffinforme af papir.

Opbevar chokoristopppene i køleskab, indtil de skal serveres.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi: 443 kcal • protein: 3,4 • kulhydrater: 20,2 • fedt: 38,7 • kostfibre: 2,9

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

Skriv et svar

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier

Luk menu