Cille tabte 30 kg på 6 måneder

Heidi_Christine_CilleBusk_2_compressed

Cille bor på Sjælland, og har i en periode modtaget vejledning pr. telefon. Derudover har hun løbende sendt mig opdateringer i form af billeder og vægtmål, så vi har kunne monitorere hendes aktivitetsniveau og kost. Cille startede med en vægt på lige knap 85 kg, og kunne allerede efter 6 uger se at over 10 kg var forduftede.

Her får du historien om Cilles seje livsstilsændring.

Så meget opnåede Cille den første måned

Allerede den første måned Cille var igang med sin nye livsstil opnåede hun flotte resultater, der primært må tilskrives hendes enorme vilje og engagement:

Jeg er med hjælp fra Heidi Christine Andersen, kommet godt igang med mit vægttab. Hun har hjulpet mig til, at finde ud af hvilke typer madvarer jeg skal spise, og hvor meget jeg skal spise for at opnå det vægttab, som jeg gerne vil. Derudover vil hun gerne hjælpe mig til at fastholde min vægt, når jeg er der, hvor jeg gerne vil være. Hun er virkelig god til at inspirere, og give gode ideer til sunde alternativer, samt til at opmuntre, støtte og lægge en ny plan, hvis vægttabet skulle gå i stå. Eller hvis man skal ud en aften, så ligger hun en plan for hvordan det kan fungere bedst, uden at det påvirker vægttabet. Hun guider mig også i min træning – jeg har nemlig endelig taget mig sammen og er begyndt at løbe.

Cille Henchel

De første billeder herunder er taget omkring den 16. januar, og de næste er fra den 16. februar. På de første vejede Cille 84,6 kg mens hun på de efterfølgende billeder kunne læse 75,7 kg på vægten – super flotte resultater!

Cille oplevede et markant vægttab i løbet af de første 6 uger. 10 kg lettere på de viste før/efter-billeder.

Den 22. februar læste vægten 74,2 kg, hvilket giver et vægttab på 10,4 kg på lidt over en måned!

Nyt fra Cille da hun kom under 70 kg

Cille skriveR:

Jeg har nu i 9 uger fået hjælp af Heidi Christine Nielsen.

Hun har guidet mig til at ændre mine kostvaner. Og jeg har nu tabt 15,2 kg. Samtidig har det givet mig en bedre nattesøvn, og jeg er kommet igang med at løbetræne.

Jeg har lige været på ferie i Lalandia, hvor jeg jo ikke kunne komme udenom, at hoppe i badetøjet. Og jeg havde det godt med det, det var fedt at opleve, at jeg faktisk ikke var større end alle de andre…

Så nu ser jeg endnu mere frem til sommeren, og jeg regner med, og håber på, at jeg er endnu ca 10 kg lettere når den kommer.

Hvis jeg går i stå med mit vægttab, så har jeg Heidi til at hjælpe mig videre, så vægten kan komme helt der ned, hvor jeg vil have den.

Nu vejer jeg 69,4 kg, og det er første gang siden jeg at var teenager, at jeg vejer under 70, så det er virkelig stort for mig.

KNUS OG KRAM TIL DIG HEIDI

Cille Henchel

Cilles rosende ord er enormt hjertevarmende, og kaster samtidigt lys over min metode: at arbejde med individet i centrum.

Hvis du har lyst til at undersøge dine muligheder for at starte et forløb hos mig, så tag et kig på mine programmer og pakker her.

Cille var en del af et online forløb, hvor vi via telefon og mail fik talt os frem til den helt rigtige løsning for netop hende. Mine online-pakker starter fra 600 kroner, og du kan få hjælp til både kost og træning på denne måde.

De gode resultater fortsætter (og lidt om shopping!)

Cille fortsatte sin rejse, og viste hele tiden enormt stort overskud. Dette påvirkede også, at garderoben så småt begyndte at blive udskiftet for Cille, da det gamle tøj ikke længere sad som det skulle.

Da vi var et par uger længere inde i forløbet, kunne Cille derfor berette følgende:

Hej Heidi

Jeg er godt igang med mit vægttab. Heidi har hjulpet mig hele vejen via mail og telefon. Jeg vejer 63,8 kg nu, og har i alt tabt 20 kg siden midt i januar.

Det føles så godt, og det har faktisk ikke været særlig svært for mig. Selvfølgelig skal jeg være standhaftig og holde mig til de rigtige madvarer. Det at jeg har nogle faste rammer, gør det let for mig at få det til at fungere i hverdagen. Og så er det en befrielse, at jeg ikke på noget tidspunkt, har været mød til at veje min mad. Det har jeg gjort ved flere tidligere forsøg på vægttab.

Det er første gang siden mine teenage år, at jeg vejer under 70 kg og det er virkelig en sejr. Jeg har på nuværende tidspunkt givet 4 store poser tøj væk. Som det er planen, at jeg aldrig kommer til at passe igen. Resten af mit tøj er desuden lidt stort nu. Er nede i en størrelse 38 nu, og da jeg begyndte var 42 for småt, så jeg gik næsten kun i gemascher og tunikaer.

… så skal jeg vidst snart ud at shoppe!

Nu er jeg også nået til det punkt, at det er ved at være tid til at få opbygget lidt mere muskelmasse. Så jeg kan passe bedre på min krop.

Cille Henchel

22 uger og 24 kg lettere – en vaskeægte succes!

Efter 22 uger var Cille 24 kg lettere. 24 kg! Det er så godt gået, og beviser, at hvor der er vilje, er der vej.

Mod slutningen af forløbet modtog jeg følgende dagbog fra Cille:

Jeg har siden den 16 januar hvor jeg påbegyndte mit vægttab tabt næsten 24kg. Altså på 22 uger det er såå fedt.

Det hele begyndte med, at Heidi hjalp mig med, at ligge en plan. Vi lavede en plan om, hvordan jeg skulle ændre min kost for at opnå et godt varigt og hurtigt vægttab.

Det har egentlig ikke været særlig svært for mig. Og jeg er nu nået dertil, hvor det er blevet en ny måde at leve på. Jeg har vænnet mig til det nu syntes jeg. Jeg tror ikke, at jeg falder tilbage til min gamle livsstil, det håber jeg da virkelig ikke….

Jeg er nået så langt, at personer som ikke har set mig længe og ikke ved at jeg er igang med et vægttab, næsten ikke kan genkende mig

Forleden da jeg var ude at shoppe en smule for har ikke meget jeg kan passe….. Da fandt jeg ud af, at jeg nu er en størrelse 36 og det er virkelig vildt for mig, det har jeg skam aldrig været før. Det er fedt pludselig at kunne passe “alt” tøj og nu se på hvad der ser fedt/godt ud, frem for at skulle lede efter noget jeg kan passe…..inden jeg gik igang med vægttabet var mit tøj i 42 blevet for småt ……så jeg gik primært i gemasher og en løs overdel…

Mange siger også “nu må du ikke tabe dig mere”….. Men jeg har det sådan at jeg ikke tænker jeg er på kur mere. Men jeg har ændret mine kostvaner. Og dermed vænnet mig til at leve på en ny måde, og spise anderledes end tidligere i mit liv…så jeg tænker at jeg taber mig indtil min krop selv finder et nyt niveau at være på.

Jeg har i det sidste halve år ikke været mere syg, træt osv. Næsten tværtimod nu har jeg endda mere energi og lyst til træning, cykling og løb.


Cille Henchel

Cille har nu holdt sin drømmevægt stabil i 6 mdr.

Her er afslutningen på Cilles fantastiske historie:

Hej Heidi

Jeg har med rigtig god og brugbar vejledning fra Heidi fået ændret mine kost og motionsvaner.

Inden jeg fik hjælp af hende, havde jeg brug for nogle klare retningslinjer og guidelines til et varigt vægttab. Jeg har tidligere prøvet adskillige kurer osv. Jeg tabte mig også hver gang, men kunne aldrig holde det…. og tog faktisk ofte mere på efter kuren, end jeg havde tabt – kiloene ligesom sneg sig på igen….

Jeg har nu med Heidis hjælp opnået den livsstilsændring, som jeg havde brug for. Jeg kan virkelig ikke forestille mig at vende tilbage til den gamle livsstil igen.

Jeg har fået det meget bedre og mere energi i hverdagen. Løb og træning er blevet implementeret i mit liv, og jeg kan faktisk ikke undvære det nu.

Jeg har reduceret mit daglige kalorieforbrug, og dermed opnået et stort vægttab. Jeg har tabt 30 kg på 6 måneder, og har nu snart vejet det samme i 6 måneder. Og det er overhovedet ikke svært for mig at holde. Det er bare at komme igang – hellere i dag end i morgen.

Cille Henchel

Har du lyst til at gå i Cilles fodspor, kan du læse mere om mine pakker og programmer her.

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

Skriv et svar

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier