Camillas vej til en sundere livsstil

camillas-historie

Camillas forløb: Suppe-kuren, Dukan kuren, 5-2 kuren, Verdens bedste kur, spis proteiner, spis ikke for mange proteiner, nødder er sunde, nødder er ikke sunde osv osv osv…

Mit hoved var ved at springe af forvirring – Hvad er rigtigt, og hvad er forkert? Hvad er det MIN krop har brug for. Dette var min motivation for at kontakte Heidi – et primært ønske om at lære min krop at kende, og som bonus smide et par kilo.

Heidi har gennem hele forløbet været forstående, og givet mig netop dét, som jeg havde brug for. Hun har tilpasset hver eneste gang, således at jeg fik lige præcis, hvad jeg havde brug for.

Heidi har været den støtte, som jeg har manglet. Hun har taget mig i hånden, og lært mig at forstå, hvad netop min krop har brug for. Men hun har også presset mig – presset mig til at yde det, som hun fra starten af, havde troen på jeg kunne. Man forstår først vigtigheden af, at have en der tro så meget på en, når man har prøvet det. Pludselig har man mere at leve op til, end blot sig selv. Man kan måske leve med at skuffe sig selv, men det er straks værre, når man skuffer et andet menneske. Selvfølgelig handler det i sidste ende kun om dig selv, men dette har stadig været en kæmpe motivation i mit forløb. Tanken om at skulle ud til den irriterende fedt måler, og stå til ansvar.

Når jeg tænker tilbage, fortryder jeg kun én ting – hvorfor gjorde jeg det ikke noget før??

Efter forløbet med Heidi er jeg blevet så meget klogere på mig selv. Jeg ved lige præcis hvad der er godt og skidt for min krop. Jeg er ikke længere i tvivl om, hvordan jeg skal forholde mig til div. Kure og kostråd. Derudover har jeg tabt mig, men vigtigst af alt, har jeg fået mere energi i hverdagen (Det lyder som en dårlig kliché – men det er det ikke!), og en daglig lyst til at gøre dét, som jeg ved at min krop sætter mest pris på.

Jeg skylder Heidi et stort tak, og vil ikke tøve med at anbefale hende til alle!

Venlig hilsen Camilla

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

Skriv et svar

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier