Bodil tabte 10,5 kg ren fedt på 3 mdr.

Heidi_Christine_BodilPrebensen_compressed

Gennem rådgivning og vejledning tabte Bodil 10,5 kg ren fedt på blot 3 måneder.

Her kan du læse Bodils historie:

Jeg startede mit forløb hos Heidi, fordi jeg gerne vil tabe mig, både så jeg var bedre rustet til, at løbe den marton jeg havde sat mig for, men også for, at komme bedre form inden min operation.

I starten var frygtede jeg high intensity træning, hvor pulsen kommer rigtig højt op, pga. Min astma, men Heidi fik mig langsomt trænet op til, at kunne klare det, og nu har jeg faktisk meget nemmer ved, at få luft og min astma er i bedring.

Jeg fik gennemført min marton, om kom i bedre form under forløbet. Brian var også inde over en enkelt dag, hvor vi trænede løbe teknik, hvilket jeg også lærte noget af.

Jeg opnåede et vægttab på 10,5 kilo ren fedt og opbyggede 2 kg muskelmassepå 3. Mdr. så jeg er godt tilfreds.

Jeg lærte også en masse om kost og træning, som jeg nå kan tage med mig og bruge i hverdagen. Heidi Har lært mig, at finde balancen i , hvordan man holder sin vægt, når man er færdig med sit vægttab, og det er dejligt.

Jeg kan varmt anbefale både Heidi og Brian som kostvejleder og personlige træner.

Bodil Prebensen

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

Skriv et svar

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier