Nyheder og opdateringer

Glutenfri Chokoladekage

Ingredienser:50 g jomfru kokosolie (smeltet)50 g kokossukker2 æg75 g mørk chokolade 70%1 revet æble4 revet store Gulerødder75 g mandler50 g rismel ( eller mandelmel hvis du gerne vil undgå korn). 2 tsk bagepulver3 spsk kakaopulver1 tsk ren vaniljepulver1 spsk stærk kaffe1 knsp salt Fremgangsmåde:

Læs hele historien »
Skål med brændte mandler

Sukkerfri brændte mandler

Ingredienser: 500 g mandler 50 g vand 85 g Sukrin Gold 10 g kokosfedt Fremgangsmåde: Sæt ovnen på 150 grader. Smelt kokosfedtet på en pande, strø sukrinen over og lad det smelte. Når det er smeltet, hælder du vandet på

Læs hele historien »

Juleråkost

Ingredienser: 500 g gulerødder ( eller flere ) 25 g tranebær 1 alm appelsin 30 g mandler ( eller flere ) 1 alm æble Citronsaft Sukrin ( kan erstattes af honning ) Kanel (Evt. lidt oliven/sesam/raps/valnødde- eller hørfrø olie )

Læs hele historien »

Lækre Gulerodsboller

Denne lækre opskrift fandt jeg ned i fitnesscenteret Go motion i Silkeborg. Her er der altid inspiration til sund livsstil og lækre opskrifter. Jeg har regnet ud hvor mange kcal der i bollerne. vægten på en tilberedt bolle er dog

Læs hele historien »

Brownie lavet på bønner

Brownie, lavet på bønner. 8 Personer/stykker. Ingredienser: 180 g bønner, sorte tørrede, 40 g boghvedegryn 1 spsk cacaopulver 2 tsk vaniljepulver, øko, Urtekram 1,5 g salt 80 g mørk Chokolade 80% 10-20 g sukrin gold eller kokospalmesukker 30 g mandel

Læs hele historien »

Lynstegte rejer i chilisovs

Ingredienser: 2 stk. chili, røde, friske 6 alm tomater, dansk, rå 150 g citron 3 fed hvidløg 2 spsk. citronskal 1 spsk. olivenolie, ekstra jomfru 30 g persille 400 g rejer Fremgangsmåde:Kom olien på panden og svits chili, tomat (uden

Læs hele historien »
Glas med sukkerfri marmelade

Sukkerfri marmelade

Jordbær marmelade / Sukkerfri Ingredienser: 400 g Jordbær, frost 30 g Sukrin 2 tsk. Vaniljepulver, øko, Urtekram Lidt Vand 25 g Chiafrø Original Fremgangsmåde:Dæk bunden af en gryde med vand. Kom de frosne bær i, når det hele koger, skal

Læs hele historien »

Hjemmelavet nøddecreme

Ingredienser: 250 g Hasselnødder 115 g Sukrinmelis 10 g Økologisk fedtfattig cacao fra urtekram 6 g Hasselnøddeolie 1/2 dl vand Tænd ovnen på 200 grader, fordel hasselnødderne på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen på midterste rille i

Læs hele historien »

Kager med kakao og kokos

6 stk Ingredienser: 15 g kokosmel 3 g cacao Powder, The Raw Company 25 g bodylab Whey 100, Vanillie 30 g sukrin gold 25 g mørk chokolade 70%, øko, Änglamark 1 tsk bagepulver 50 g boghvedegryn, økologiske 150 g vand

Læs hele historien »

Glutenfri kanelkage

2 stk Ingredienser 34 g Æggehvider, pasteuriserede, Hedegaard 10 g mandelmel 20 g skyr naturel, Thise 10 g fiberFin 15 g sukrinmelis 2,2 g kardemomme, stødt 1 g salt 1,5 – 2 g bagepulver Fremgangsmåde: Rør det hele sammen og

Læs hele historien »
Ristoppe med chokolade

Glutenfri Choko-quinoatoppe

Opskrift fra sukrin.dk Mon ikke gæsterne falder bagover, når du serverer de her knaldsmarte toppe? Ingredienser: 200 g mørk chokolade 250 g kokosolie, gerne Cocosa Extra Virgin 2 æg 2 dl Sukrin 3 spsk stærk kaffe 100 g puffet quinoa

Læs hele historien »

Kyllingedeller

Ingredienser: 1000 g grøntsager ( evt. broccoli, blomkål, soltørrede tomater, gulerødder, hvidløg, porre, forårsløg, peberfrugt mm.) Denne portion indeholder: Broccoli, blomkål, gulerødder, hvidløg, løg og porre) 800 g hakket kyllingekød 100 g æggehvide (kan undlades)Smag til med salt, peber og

Læs hele historien »
Chili con carne i tallerken

Chili con Carne

500 g oksekød, hakket, 8-10% 500 g løg 2 store peberfrugt, rød 2 x 1 dåse hakkede tomater, dåse 2 x 1 dåse baked beans, Coop 2 fed hvidløg 1 tsk spidskommen 1 tsk chili, tørret 1 spsk salt 1

Læs hele historien »
Proteinsnack med chokolade og mandler

Proteinkugler med mandel og crisp

Lækkert alternativ til slik . Mandel protein kugler 25 stk Ingredienser: 125 g mandel 180 g chokolade, mørk 85%, Lindt 60 g Clean lean protien, med vaniljesmag (Eller anden smag) 70 g vand 25 g sukrin gold, Funksjonellmat Fremgangsmåde: Hak

Læs hele historien »

Fyldte auberginer

Fyldte Auberginer 2 personer. Ingredienser: 3 g smør, øko, Arla Harmonie 125 g kalkunbacon, Den Grønne Slagter 100 g peberfrugt, rød 60 g tomat, dansk, rå 140 g champignon 2 fed hvidløg 1 alm løg 50 g revet mozzarella, 13%

Læs hele historien »
Påsketallerken med æg og serviet

Kostråd til påskefrokosten

sådan kommer igennem påskefrokosterne uden ondt i maven og øget kropsvægt Kender du det. Du tager til et par dejlige påskefrokoster, spiser og drikker 8-12 timer i streg, og ender med at gå hjem med ondt i maven. Når ugen

Læs hele historien »
Æbleskiver med kanel

Lækker og sund snack

Æblebåde drysset med en blanding af ren rå cacao, rå lakridspulver og kanel. Stiller din slik trang når du er lækkersulten, smager fantastisk og er nem at lave. Inspireret af Umahro cadogan, som også har skrevet bogen slip slikket. Bogen

Læs hele historien »
Proteinkugler med chokolade

Proteinkugler med chokolade

Lækre proteinkugler – (Smager næsten lige som Bounty). Proteinkugler 11 styk. Ingredienser: 10 g kokoschips, Dannevang 20 g kokosmel 1 spsk vand 5 g sukrin 20 g mørk chokolade, 85%, Moser roth 25 g vegansk proteinpulver ( evt. m vaniljesmag,

Læs hele historien »