Annemette nåede sit mål

Før og efterbilleder af kvindeligt vægttab

Annemette har været på et tre måneders grundforløb hos In2fitness. Når man er på grundforløb, kræver det man er meget selvkørende, da man ikke mødes så ofte med sig træner/coach.

Dette har Annemette været super god til. Hun har kæmpet flot, holdt gejsten oppe. Hvis hun har haft en øv dag, har hun rejst sig op med høj pande og kæmpet videre for at nå sit mål. Hendes beslutning omkring et vægttab, har ligget som en af de øverste ting på listen af prioriteter, og det har været hendes drivkraft. Flot gået!!!! Og en fornøjelse at have et forløb med dig Annemette 

Hej Søde Heidi.

Så kom dagen hvor du ikke længere skal være en del af mig, på samme måde, som før, men jeg er ikke i tvivl om at jeg nok skal nå i mål:0).

Det har været 12 super dejlige, lærerige uger. En tid jeg aldrig vil glemme, du har været der for mig fra dag 1 og når jeg har haft mine nedture har jeg altid kunne søge hjælp ved dig, du har så fået mig “op” igen:0). Det har været super skønt, med SÅ god en støtte og ikke mindst meget faglig viden som du meget gerne deler med “os”:0).

Jeg er sikker på at andre vil få lige så stor glæde ved sådan et forløb, som jeg har haft og som du elv har sagt mange gange, så har jeg været meget selvkørende og det har jeg nydt, men samtidig har jeg også haft dage hvor jeg har haft savnet trænings stunder sammen med dig. Men det gik alligevel og jeg vil fortsat kæmpe kampen.

Skulle jeg støde ind i nogen som overvejer sådan en livstilsændring, vil jeg til hver en tid råde dig og dem mine bedste anbefalinger:0).

Mange hilsner fra AnneMette
Tabel med kropmåls
Tabel med kropmåls

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

Skriv et svar

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier