Ann Tabte 9,6 kilo ren fedt på 6 måneder

Før og efterbilleder af livsstilsændring

Ann Tabte 9,6 kilo ren fedt på 6 mdr. Øgede sin muskelmasse og kom på højere niveau, på konkurrence plan med hendes ridning. Her følger hendes historie:

Jeg valgte at starte et forløb ved Heidi, da jeg var blevet træt af mit eget spejlbillede. Jeg rider til dagligt og dyrker konkurrencer på middel niveau med hesten, og synes efterhånden ikke jeg havde styrken og teknikken det krævede at være med på det plan. Jeg døjer derudover en del med hovedpine grundet dårlig rygstilling.

Jeg valgte at tage til en uforpligtende samtale ved Heidi for at høre mere om, hvad hun kunne hjælpe mig med, og hvordan jeg på bedste vis kunne sætte realistiske mål for mig selv og hvordan jeg kunne undgå at køre træt i det. Jeg synes Heidi har bred viden indenfor både kost, vitaminer og træning, og jeg følte mig i gode og trygge hænder ved hende.

Vi startede med at ligge et par kostplaner, og jeg fik en masse ny viden omkring de forskellige fødevarer, samt inspiration til opskrifter og nye retter. Ændringen af kosten var primært en stor omvæltning og føltes svært de første 1,5-2 måneder, men herefter blev det en vane og en ny måde at tænke på. Vi fik langt et træningsprogram for lige atkomme stille og roligt i gang, og indenfor de første 14 dages tid havde jeg tabt 1,5 kg. Vi supplerede op med oftere og mere målrettet træning, især med fokus på coremuskulaturen.

Gennem hele forløbet har Heidi været en god støtte og meget inspirerende, både gennem hendes egne resultater, men også hendes positive opbakning og kreativitet omkring nye øvelser. Vi prøvede altid nye øvelser af inden vi lavede det færdige program, og jeg fik gode tips og guidelines til at udføre øvelserne korrekt og med mest muligt effekt. Gennem hele forløbet har Heidi været god til at have fokus på, at man kunne stå på egne ben efterJeg har helt sikkert opnået mit mål mht. ridningen ved at få den mere styrkeprægede træning ind i hverdagen. Samtidigt er kosten blevet en vane, og jeg er blevet godt tilfreds med mit foreløbige spejlbillede. Der skal fortsat trænes hårdt for at opretholde styrken og få formet det sidste på kroppen. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til Heidi for at få flere ideer og motivation til at fortsætte.

Ann Nielsen

Ann Tabte 9,6 kilo fedt, samt tog 2,5 kilo muskel masse på, under hele processen. Super sejt af dig Ann


Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

Skriv et svar

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier